avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren scindat de topograf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren scindat de topograf

in 2007 am cautat sa intabulez cele 10 ari de teren intravilan in forma de dreptunghi si cu o casa ,conform cu ce era in Titlul de proprietate.Un topograf , "ajutat" cu bani de vecinii mei, a masurat 6 ari din ceea ce era desenat in schita de pe pv de punere in posesie , adaugand alte 4 ari din terenul de vizavi, al bunicii mele asa incat acum nu mai ararta cum este desnul in procesul verbal de punere in posesie.Asta nu ar fi o problema , insa eu am ramas cu 4 ari din gradina mea neintabulati 4 ari care acum nu apartin nimanui in acte, dar pe care eu le detin.Cum as putea sa intabulez cele 4 ari ramase, fara sa mai stric intabularea din 2007 , asa cum este,( deoarece m ar costa ff mult si nu mi permit asta), care ar fi cea mai simpla procedura? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: van_allen78 , utilizator 14:12, 15 Iulie 2011
van_allen78 a scris:

in 2007 am cautat sa intabulez cele 10 ari de teren intravilan in forma de dreptunghi si cu o casa ,conform cu ce era in Titlul de proprietate.Un topograf , "ajutat" cu bani de vecinii mei, a masurat 6 ari din ceea ce era desenat in schita de pe pv de punere in posesie , adaugand alte 4 ari din terenul de vizavi, al bunicii mele asa incat acum nu mai ararta cum este desnul in procesul verbal de punere in posesie.Asta nu ar fi o problema , insa eu am ramas cu 4 ari din gradina mea neintabulati 4 ari care acum nu apartin nimanui in acte, dar pe care eu le detin.Cum as putea sa intabulez cele 4 ari ramase, fara sa mai stric intabularea din 2007 , asa cum este,( deoarece m ar costa ff mult si nu mi permit asta), care ar fi cea mai simpla procedura? Va multumesc.se poate primi , va rog , un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie fara iesire? mia26maria mia26maria detin un teren intravilan de 10 ari dat cu legea 18, in 1991.Acum 3 ani l am intabulat, insa cel care a facut masuratorile, a trecut terenul doar jumatate din ... (vezi toată discuția)
Problema delicata van_allen78 van_allen78 Buna ziua! Care ar ficea mai buna solutie la urmatorul caz: am un teren de 10 ari intravilan, mostenit de la fratele meu care a decedat de 10 ani.Nu a avut ... (vezi toată discuția)
Topograf incompetent van_allen78 van_allen78 In urma cu 5 ani am dorit sa intabulez casa si terenul de 8 ari aferent casei.Am apelat la un topograf care dupa multe luni si-a facut treaba , dar cum a ... (vezi toată discuția)