avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate cumpara o garsoniera dobandita pe lg.12?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate cumpara o garsoniera dobandita pe lg.12?

as vrea sa stiu daca o garsoniera dobandita de proprietar pe legea 12,poate fi vanduta,si ce implica aceasta pt mine ca si cumparator;spune ca a vbit la un notariat si ca se poate cu un precontract;asa sa fie oare?
multumesc
Cel mai recent răspuns: hara07 , utilizator 08:23, 21 Iulie 2011
hara07 a scris:

as vrea sa stiu daca o garsoniera dobandita de proprietar pe legea 12,poate fi vanduta,si ce implica aceasta pt mine ca si cumparator;spune ca a vbit la un notariat si ca se poate cu un precontract;asa sa fie oare?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare cumparare danmarianpopescu danmarianpopescu De curand am facut un antecontract de vanzare cumparare pentru o garsoniera la parterul unui bloc. Doresc sa cumpar aceea garsoniera pentru ca are balcon. La ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare -vanzare Verabucsa Verabucsa Vreau sa cumpar o garsoniera pt. fiica mea care e plecata in California. Proprietara vrea jumatate din suma urgent si nu mai este timp sa ajunga o procura ... (vezi toată discuția)
Demersuri cumparare garsoniera fara agentie fara teapa? ovidiu_stan ovidiu_stan Buna ziua, Doresc sa achizitionez o garsionera direct de la cumparator, luni vom face precontractul la notar, si imi este frica de viciile ... (vezi toată discuția)