avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract Vanzare -vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract Vanzare -vanzare

Vreau sa cumpar o garsoniera pt. fiica mea care e plecata in California. Proprietara vrea jumatate din suma urgent si nu mai este timp sa ajunga o procura de cumparare de la ea.
Intrebare: Ce dificultati intampin ulterior, daca fac precontract pe numele meu, fac plata avansului din contul meu, iar in septembrie când fiica mea e in tara( atunci ne elibereaza proprietara garsoniera), încheiem contractul de vanzare -cumparare pe numele ei?
Rezilierea precontractului meu e afectata de faptul ca vanzatoarea cheltuieste banii si nu mi-i poate returna prin banca ,la reziliere.
Ce alta cale , legala, facila ,as putea aborda?
Cel mai recent răspuns: duduta28 , utilizator 10:33, 27 Mai 2016
Buna ziua
Puteti sa il faceti pe numele dvs dar in promisiune sa stipulati o clauza ca vanzatoarea este obligata sa va vanda dvs sau unei terte persoane indicate de dvs. Mergeti la un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent- acte necesare precontract vanzare cumparare! multumesc cristeo cristeo Buna ziua. Ce acte sunt necesare pentru incheierea unui precontract de vanzare cumparare? Vreau sa cumpar o garsoniera, proprietarul are un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Cum sa verific o garsoniera la cumparare mariuscilin mariuscilin BUNA ziua Doresc sa cumpar o garsoniera si nu stiu foarte bine procedurile de verificare cum ma pot asigura ca ,garsoniera nu este ipotecata , este achitata ... (vezi toată discuția)
Precontract mihaela.tasulea mihaela.tasulea Cum functioneaza promisiunea de vanzare din precontract? Daca eu ca cumparator nu vreau sa renunt la cumpararea imobilului, vanzatorul trebuie sa ma dea in ... (vezi toată discuția)