avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare activitate pfa pentru intrare in concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare activitate pfa pentru intrare in concediu crestere copil

o persoana care are pfa, cand trebuie sa suspende acititatea, dupa cele 42 de zile sau inainte?
multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa concediu prenatal si postnatal roxete roxete Buna seara! Am un pfa si e singura mea sursa de venit. Sunt insarcinata si ar trebui sa intru in perioada concediului prenatal dupa care in cel postnatal. ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal si suspendare activitate pfa alinai1 alinai1 Sunt inregistrata ca si PFA, iar in aprilie 2019 urmeaza sa nasc. Am citit ca este necesar sa imi iau macar cele 42 zile obligatorii de concediu postnatal. Nu ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau radiere pfa c_maria c_maria Buna ziua! Lucrez ca medic si doresc sa renunt la acitivitatea ca pfa. As dori sa stiu ce ar fi mai avantajos din punctul de vedere al taxelor pe care le-as ... (vezi toată discuția)