la inceputl verii m-am angajat intr-un peco...la angajare mi sa spus ca se face inventarul produselor de pe magazin ...insa nu s-a facut nimika...ultimul inventar sa facut cu cateva luni inainte sa ma angajez eu.la sfarsitul fiecare ture fiecare casie pune 5 ron pt minusuri..insa cu acesti bani pusi de mine s-au platit minusuri cu care eu nu aveam nici o legatura...si acuma cica nu sunt bani pt minusurile de acuma...platind acuma si minusuriel altora si ale mele...vreau sa stiu cat este de corect??
daca se fura din magazin in tura mea sunt obligata sa supaort eu paguba???
daca cineva alimenteaza si pleaca fara sa plateasca sunt obligata sa platesc eu pierderea...vreau sa stiu si eu cat este de legal??
Ca sa aiba efeicienta o asemenea situatie trebuie prevazuta in contractul colectiv sau individual de munca aplicabil ori in regulamentul intern. Orice alta intelegere cu salariatii care excede acestor acte nu poate avea nici o efeicienta legala, la fel ca raspunderea patrimoniala in cazul cind un client care a alimentat se ssustrage platii.
Inventar
florins89
Buna ziua,
Sunt angajata la o firma de cateva luni pe postul de asistent comercial. In urma cu o luna sefii s-au decis sa-mi dea gestiunea produselor finite. ... (vezi toată discuția)