avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUMPARARE COTA MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUMPARARE COTA MOSTENIRE

CE TREBUIE SA FAC CA SA CUMPAR COTA DE MOSTENIRE DE LA CEILALTI DOI FRATI AI MEI (TOTAL TREI).
MENTIONEZ CA SUCCESIUNEA A AVUT LOC PRIN 1992 IAR DE PE URMA DEFUNCTULUI(TATAL) AU RAMAS 2,1 Ha TEREN EXTRAVILAN , SI O CASA CU 20 ARII.
EU VREAU SA CUMPAR DOAR COTA LOR DE MOSTENIRE CE LE REVINE LA CASA SI CEI 20 ARI IAR FRATII MEI SUNT DE ACORD CU ACEASTA.
CE PROCEDURI TREBUIE SA URMAM

VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 20:41, 13 Iulie 2011
mergeti impreuna la un notar pt iesire din indiviziune ca fiecare sa ramana cu ce bun doreste
ESTE NEVOIE SA MAI FACEM PARTAJUL?
Este necesar sa faceti partajul pentru a primi doar dvs casa.
UNUL DINTRE FRATI ,PRIN NATURA SERVICIULUI PE CARE IL ARE NU SE POATE DEPLASA DE LA MUNCA ( ARAD...BOTOSANI).

AR PUTEA INPUTERNICI PE CEL DE-AL DOILEA FRATE PENTRU A SEMNA IN CONTUL SAU LA NOTAR?

Iesire din indiviziune inseamna partaj. Fratele care nu se poate prezenta sa mearga la notar si sa intocmeasca o procura prin care sa imputerniceasca pe celalalt frate pentru a-l reprezenta la incheierea actului de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta succesiune dupa fratele tatalui neacristian neacristian Buna ziua. Speta este urmatoarea: 1. In anul 2005 tatal nostru (suntem 3 frati) a decedat. Mama noastra (sotia lui)traieste. In anul 1992 tata a dezbatut ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota indiviza ContSters172999 ContSters172999 Va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg urmatoarea chestiune: - trei frati mostenesc in cote egale 9 ha de teren extravilan; inseamna ca fiecare are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Mostenire guia marin guia marin Buna-seara. Tatal meu a decedat in anul 1992. In urma succesiunii mama si noi 3 frati am mostenit fiecare 3/12 din casa parinteasca. Mama mea este de ... (vezi toată discuția)