avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa- plata factura online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa- plata factura online

Buna ziua,

In registrul incasari plati pot atasa pentru o factura achitata online, din contul sotului , ordinul de plata emis ? Sau trebuie sa am neaparat chitanta de la firma respectiva (precizez, plata din contul sotului)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:32, 15 Iulie 2011
Plata s-a facut din contul de card personal al sotului ?Cine este titularul PFA-ului?
Furnizorul cum si-a incasat banii, prin banca sau cu numerar?
Va rrog sa reveniti cu amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati Valentin Geapana Valentin Geapana Buna seara ! Mesajul meu este datorat faptului ca vreau sa completez registrul jurnal de incasari si plati si am cateva intrebari adresate celor care se ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)