avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mandat de arestare european
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mandat de arestare european

buna ziua
daca fapta afost facuta anainte de a intra romania in comune europeans si condamnatul aprimit decizia penala definitiva tot in 2004 se emite mandat de arestare european ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:34, 13 Iulie 2011
da, emiterea se face in baza unei legi valabile la data emiterii mandatului si nu in functie de data savirsirii faptei sau condamnarii sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia a doua pedepse portospirate portospirate O sa incerc sa fiu cat se poate de precis. In 2002 am fost condamnat definitiv la 3 ani cu inchisoare pt inselaciune. In 2004 am fost condamnat din nou, in ... (vezi toată discuția)
Rescriptie art 215 cp tariq tariq buna ziua ....pana acum nu am primit raspuns clar.. parti civile sunt in alte tara..adica nu sunt romani...fapta afost savarsite in romania inseleciunea ... (vezi toată discuția)
Dupa condamnare definitiva la cit timp se emite mandat european? amaama amaama Buna seara , La cit timp autoritatile romane vor emite mandat european de arestare dupa condamnarea definitiva ,eu deja fiind plecata din tara acum 2 ... (vezi toată discuția)