avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum sa gasesc mostenitorii unei persoane ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum sa gasesc mostenitorii unei persoane ?

Intr-un lant succesoral complet, lipseste numai certificatul de most.al unei cumnate a mea. Aceasta a murit in urma fratelui meu, si ei nu au avut copii. Ea a fost singura mostenitoare a fratelui meu. Dupa decesul sau, nimeni nu a dezbatut succesiunea si nu are certificat de mostenitor (am primit raspuns de la Camera Notarilor Publici ). A murit in Bucuresti, acolo a fost ultimul ei domiciliu (1987). Nu cunosc pe nimeni din familia ei . Din cauza faptului ca nu avem certif. de mostenitor dupa ea, nu putem incheia dezbaterea succesorala pentru a face cadastrul si intabularea casei parintesti. Mentionez ca am facut demersuri acum pt.ca acum a murit ultimul meu frate.
Tatal meu, proprierarul initial al casei , a murit in luna mai, 1979. Oare daca se implinesc 30 de ani in 2009 de cand cumnata mea (si nici vreun urmas al ei) nu a solicitat dreptul la mostenire, se poate considera procentul ei ca succesiune vacanta? Ce se face in cazul acesta? Unde sa ma adresez? In corespondenta cu Camera Not. Publici din Bucuresti mi-au raspuns ca la nici un Notariat de stat (dinainte de 1989 ) sau privat , nu s-a inregistrat vreun certificat de mostenitor dupa cumnata mea.
Cel mai recent răspuns: clienta noua , utilizator 07:34, 17 August 2008
Stimate d-le avocat, multumesc pentru precizarea dvs.
Intr-un raspuns anterior imi recomandati sa merg la primaria din localitatea unde au avut ultimul domiciliu fratele meu si cumnata mea. Ce act trebuie sa obtin de acolo? (am certif. de deces al fratelui meu si al cumnatei mele, am certificat de mostenitor dupa fratele meu, am confirmarea ca nu s-a dezbatut masa succesorala dupa cumnata mea). Repet,nu cunosc urmasii cumnatei mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi completat un certificat de mostenitor clienta noua clienta noua Intre 3 Certificate de Mostenitor emise pe baza aceluiasi Certificat Fiscal,dar in localitati diferite,exista o diferenta de abordare a masei succesorale.Doua ... (vezi toată discuția)
Acte mostenire mimi28 mimi28 Buna am o intrebare legata de actele ce imi trebuiesc pentru dezbaterea mostenirii 1 parinti mei sant decedati mama 21 ani tata de 15ani noi am fost 3 ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral mihaimen mihaimen Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI Am o problema de familie: am fost 5 frati dintre care 1 a ramas in curtea parinteasca. In anul 1990 a ... (vezi toată discuția)