avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract de munca 2 ore pe saptamana
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract de munca 2 ore pe saptamana

va rog daca puteti sa-mi raspundeti la intrebarea daca pot angaja contabil ,(la o firma mica cu un singur angajat )cu contract de munca de 2 ore pe saptamana dupa noul cod al muncii.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mery52 , utilizator 11:06, 15 Iulie 2011
Da,puteti sa angajati un contabil cu contract de munca de 2 ore pe saptamana.
Mult succes.
Da
va multumesc pentru raspuns daca imi puteti spune si care ar fi si contributia minima pe care ar trebui sa o platesc la stat pentru cele 2 ore saptamanal a unui contabil si in baza carei legi
Cum vor aparea in pontaj aceste 2 ore pe saptamana? multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sambata lucratoare? tomas11 tomas11 Buna ziua , as doei si eu o lamurire cu un caz des intalnity in fenomenul muncii, la cam toti patronii. Ce pot sa-i spun unui patron care ameninta ca se scade ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - sambata si duminica BX BX Daca angajatorul obliga un angajat sa vina sambata sau duminica la munca in loc de una din zilele luni-vineri este corect sa compenseze aceasta zi doar cu o zi ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare poate fi facultativa in cazul anumitor societati? serban19 serban19 Buna ziua , As dori sa aflu parera unui cunoscator despre codul muncii. Am un contract de munca pe perioada nederminata in care este specificat clar ca ... (vezi toată discuția)