Greu de spus in lipsa actelor doveditoare ale eliberarii titlului de proprietate. Cert este ca cererea trebuia facuta si semnata de catre toti mostenitorii, titlul ar fi trebuit emis pe defunct prin mostenitori. Daca a facut cerere ar fi trebuit inscris in titlu, insa daca exista vreo renuntare la mostenire sau mai stiu eu ce alte motive atunci nu mai era indreptatit a fi inscris in titlul de proprietate eliberat.
E rezolvata la naiba, abia acum au comunicat ca exista un act de partaj de acum 11 ani, lucru pe care l-au ascuns si fata de Comisia Judeteana, asa ca le-am depus plangere penala si pt fals intelectual: omiterea cu buna stiinta de a inscrie date intr-un act, cu consecinte juridice. La cate probleme au creat...
In conditiile in care Comisia Judeteana a dispus modificarea titlului de proprietate, problema dv este rezolvata. Toti cei indreptatiti se vor prezenta pentru semnarea si ridicarea noului titlu , deci se vor rezenta si cei care initial existau in titlu, deoarece vechiul titlu si-a pierdut valabilitatea.
~ final discuție ~