avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... RODIPET
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

RODIPET

Scriu pe forum pentru a cere ajutorul dvs intr-o problema legata de institutia la care lucrez. Pana acum 4 luni am avut incheiat un abonament cu cei de la RODIPET pentru a primi publicatia Monitorul Oficial. Din luna aprilie, cei de la Rodipet nu au mai furnizat numerele MO, iar pe site-ul Monitorului Oficial s-a aratat faptul ca din cauza unor probleme iscate intre SC RODIPET SA si MONITORUL OFICIAL RA, cei de la MO intrerup legatura cu Rodipet. Astfel noi am ramas cu abonamentul platit la Rodipet, integral, pana la finele anului 2008 si le-am trimis in mod logic adresa prin care solicitam restituirea sumei ramase din abonament. Intretimp pe site-ul MO s-a publicat un anunt prin care se anunta ca MO RA a declansat procedura insolventei pentru SC RODIPET SA. Avand in vedere ca nici pana acum nu au fost returnati banii de pe abonament si ca noi am incheiat un alt abonament cu MO direct (neputand ramane fara publicatie), ce putem face pentru recuperarea banilor de pe vechiul abonament?
Care sunt caile legale?
Cel mai recent răspuns: Alina Tabara , Consilier juridic 17:15, 17 Septembrie 2008
Ne-am inscris la masa credala, cu cerere trimisa la tribunal, cu tot ce trebuie, numai ca, la vreo 2 saptamania, inainte de termenul judecatii, cei de la RODIPET ne-au cerut contul pentru a ne livra banii ceruti. Prin urmare ei si-au acoperit creanta, au platit banii, iar noi nu am mai avea de ce sa ramanem in proces. Acum vin si va intreb.. ce trebuie facut in cazul de fata?.. Trebuie depusa la Tribunal adresa prin care sa instiintam ca ni s-a satisfacut creanta? Sau nu mai trebuie facut nimic, Rodipetul trebuind sa dovedeasca plata banilor, la dosar?.. astept un sfat...
Depuneti Precizari in care mentionati ca cererea a ramas fara obiect intrucat debitoarea a achitat integral debitul si anexati dovada platii.
Ati putea sa-mi schitati un model al unor asfel de precizari, va rog? Multumesc pt tot ajutorul acordat!
in primul rand, verificati acest lucru , solicitand un extras de cont!!! apoi formulati o adresa catre instanta de judecata, in care indicati numarul de dosar, data la care a fost stabilit noul termen de judecată. Subsemnatul ....., cu sediul ..., avand calitatea de .................., aducem la cunostinta ca debitoarea, Rodipet, a achitat debitul solicitat, in consecinta din pct. nostru de vedere cererea a ramas fara obiect. Solicitam sa admiteti cererea asa cum a fost formulata si sa constatati ca cererea a ramas fara obiect intrucat debitoarea a achitat integral debitul
Anexam copie certificata a dovezii de plata

data si societatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la firma in insolventa dinumarcel dinumarcel Am o mica firma si produc niste piese pe care le vand catre clienti din industrie. Unul dintre clientii (care apare la stiri TV cum ca salariatii blocheaza ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala - procedura Krissia . Krissia . O firma are deschisa procedura de lichidare judiciara, dosarul fiind pe rol inca la instanta de judecata. S-a stabilit termen in septembrie pt inscrierea ... (vezi toată discuția)