avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA cod invalid tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

cod invalid tva

Buna ziua.Am facut o achizitie intracomunitara din Austria , factura emisa este fara TVA,iar codul de TVA nu a fost scris pe factura.Le-am trimis un e-mail prin care le-am solicitat codul valid de TVA dar ei au trimis de doua ori acelasi cod invalid.Ce sa fac in continuare?Poate firma este neplatitoare de TVA? Sau , daca nu-mi comunica un cod valid de TVA sa nu depun D 390?Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: tomaioan , utilizator 09:42, 16 Iulie 2011
vezi ca pe Austria codul tva are 3 litere in fata si care primele 2 litere le pui in prima casuta si cea dea treia o pui in fata cifrelor
AT Ucifre

Multumesc pt. raspuns.Am luat legatura cu emitentul facturii si asa este cum ai spus si tu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum tai factura cu tva sau nu miraj miraj firma mea platitoare de tva inregistr in ROI face prestari servici in Austria , codul fiscal al firmei din Austria a fost verificat pe \"vies\"si imi afiseaza ... (vezi toată discuția)
Tva la factura externa marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua. Revin la intrebarea mea din topic\'Factura externa\\",multumindu-va pt ajutorul dat,insa mai am o nelamurire in legatura cu inreg.si declararea ... (vezi toată discuția)
Intracomunitar sau nu? lucianrom lucianrom Buna ziua, Am urmatoarea problema: O firma din ro platitoare de tva face un import din china in austria. Firma din ro primeste ca documente dvi de pe ... (vezi toată discuția)