avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendarea posesiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendarea posesiei

am fost evacuat temporar de la domiciliul proprietate proprie pana la definitivarea partajului.imediat dupa recurs am facut buletin la adresa respectiva unor rude. pot sa locuiasca acolo eu fiind evacuat iar buletinele fiind facute dupa hotararea definitiva?
Cel mai recent răspuns: zeciualex , utilizator 21:46, 15 Iulie 2011
Cumva cele trei constructii de la nr.43D, 43F si 43 formeaza un corp comun sau terenurile sunt reunite intr-o curte comuna?
sunt despartite de alte case si sunt imobile diferite
Pentru mine devine din ce in ce mai de neinteles.
Sotia dvs. nu putea invoca nici macar ca nu are unde locui in alta parte, din moment ce aveti in coproprietate alte doua casa.
Trebuia neaparat sa vad motivarea hotararii de evacuare si acelei din recurs care a mentinut-o.
la fond s-a respins ca inadmisibil si la recurs s-a anulat totul si s-a aprobat evacuarea
Revenind la intrebarea dvs., in conditiile in care din acte reiese ca sunteti unicul proprietar, rudele dvs. pot locui acolo. Ramane de vazut cum veti reusi sa obtineti integrarea lor in spatiu. Presupun ca politia nu le va ajuta in niciun fel, situatie in care singura sansa este un proces intre rudele dvs. si sotie.
Succes.

P.S. Nu mergeti in procesul de partaj fara un avocat. Deja lucrurile nu au inaintat intr-o directie favorabila dvs.
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator

Alte discuții în legătură

întâmpinarea la ordonanþã preºedinþialã Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Am o cunoştinţă care a primit o citaţie pentru evacuarea din imobil prin ordonanţă preşidenţială. Se poate face întâmpinarea conform modelului ... (vezi toată discuția)
Actiunea in evacuarea chiriasului- neplata chiriei de 3 luni bodron bodron Buna seara, daca se poate putin sprijin deoarece am un apartament inchiriat cu forme legale unui cetatean italian, contractul este declarat la finante, ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala evacuare Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu As dori sprijin(si multumesc anticipat) pentru a vedea ce se poate face in urmatoare situatie: O familie a locuit intr-un imobil inchiriat de la Rial. ... (vezi toată discuția)