am incheiat un cntract de colaborare cu o firma de pe net, am impartit pliant si din nu stiu ce motive campania s-a intrerupt inainte de finalizare, termenul limita de plata era de o luna de la finele campaniei, in cateva zile expira termenul iar respectivii nu mai raspund la telefon. In cazul in care nu primesc banii ma pot adresa cuiva tinand cont de faptul ca am incheiat un astfel de contract pe net adica scanat cu semnatura si trimis?
pe contract apare doar semnatura mea iar in dreptul contractantului apare doaar numele reprezentantului firmei; pliantele le-am ridicat din magazinul pt care am impartit pliante, am semnat un proces verbal de predare primire , pot face dovada acestui proces verbal
Va puteti adresa instantei de judecata pentru obtinerea drepturilor dvs.
Actele pe care le aveti constituie inceput de dovada scrisa cu privire la conventia intervenita intre dvs. si respectiva societate comerciala.
Inceputul de dovada scrisa va trebui completat cu alte mijloace de proba, cum ar fi martori, interogatoriu si chiar o expertiza tehnica in specialitatea informatica, prin care sa confirme veridicitatea corespondentei purtate prin email cu reprezentantii firmei.
De asemenea, inainte de depunerea cererii la instanta de judecata, trebuia sa efectuati procedura obligatorie a concilierii directe cu cealalta parte.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Somatie de plata???
marliv
Buna ziua...sunt nou pe forum si indraznesc sa va cer un sfat....
Sunt administrator al unei firme si anul trecut am cumparat de la o firma un chiosc pt. ... (vezi toată discuția)
Concilierea directa
Ramona24
Buna ziua .
In urma unei concilieri directe care are ca obiect un debit al unei firme catre o institutie publica, firma accepta sa plateasca debitul dar nu ... (vezi toată discuția)