avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... intreprindere familiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

intreprindere familiala

In cursul lunii iunie s-a infiintat o IF comert cu 4 membri din familiei in procente diferite.Din cei patru doar 2 persoane vor lucra efectiv in magazin.Intrebarea mea este : asigurarea la pensii si sanatate se poate plati doar pentru cei ce lucreaza efectiv sau este obligatoriu pentru toti cei patru in functie de procentele sau partile cu care figureaza la infiintarea IF.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 14:01, 18 Iulie 2011
Este obligatorie asigurarea tuturor membrilor de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarile private de sanatate obligatorii freesia freesia Buna ziua! Am vazut ca s-a mai discutat despre acest subiect in iunie 2009 pe acest forum. De asemenea, am gasit, tot pe internet, ca s-ar fi dat o lege de ... (vezi toată discuția)
Pfa nou infiintata Laura P. Laura P. Buna seara! Am infiintat de curand un PFA in sistem real neplatitor de TVA. Am depus la Admin. Financiara declaratia 070 si declaratia 220 in termen ... (vezi toată discuția)
Pfa norme - contract obligatoriu pentru asigurari de pensie? gabby84 gabby84 Pt o PFA norme, infiintata in 2004, care nu a incheiat contract de asigurare cu Casa Nationala de pensii, norma pe anul acesta fiind 8040 ron,este obligatorie ... (vezi toată discuția)