In anul 2006 in urma unei lovituri aplicate de sot am ramas pe viata cu coloana afectata.Din cauza ca am fost in spital si dupa aceea mult timp la pat nu am scos certificat medico legal.am act de spitalizare si pot atesta ca am stat la pat peste 3 luni...
Pot sa fac plangere pena;la sa raspunda penal?
Puteti incerca, tinand cont ca incadrarea ar putea fi aceea de vatamare corporala grava, in conditiile in care afectiunea de la coloana s-ar putea considera a fi infirmitate permanenta.Acum, va va fi cam greu sa dovediti ca lovitura v-a fost aplicata de sot, intrucat probele trebuie administrate cat mai aproape cu putinta de data producerii agresiunii.certificatul medico-legal v-ar fi fost foarte necesar.
desi cu putine sanse de reusita, incercati....
Buna ziua,
Va multumesc mult pentru raspunsul dat.Imediat dupa operatie individul a schimbat usa si nu am mai avut acces in propria casa.Ducandu-ma la minunata noastra politie am fost si aici pusa in imposibilitatea de a i se face ceva...am facut o plangere se i s-a dat doar o amenda....ca doar sunt prieteni de fotbal si pahar de multi ani.
A avut viata dubla asta e motivul pentru care m-a lovit in acea noapte...are pe cineva de mult timp;numai eu nhu am stiut....
In plangerea catre politie am scris ca el m-a distrus si tot ce s-a intamplat...
daca ma duc la ei pot oare obtine o copie a acesteia???
Nu am putut lupta nici pentru casa si nimkic din casa pentru ca a trimis moldoveni platiti si inclusiv el si mi-a socat copilul la liceu
Daca un procuror ar pune la cap tot ce s-a intamplat atunci ar vedea ca m-a lovit cu un singur scop;sa ma omoare ca sa ramana el singur si cu tot ce aveam;
Acum are cine sa ma apere si stiu ca anul acesta scapa de raspunderea penala
Vreau sa-i vad ranjetul nesimtit in puscarie;
Plangere penala
Vasilateanu
La un meci de fotbal unde eram prezent in calitate de arbitru asistent ( tusier ) am fost lovit cu piciorul in copsa si amenintat de catre un jucator de fotbal ... (vezi toată discuția)
Am avut o altercatie!
iulian25
Buna ziua!ma numesa iulian am 25 de ani si am avut o altrecatie cu un elev,totul a inceput de la un pahar aruncar pe jos de acesta, eu i-am atras atentia sa il ... (vezi toată discuția)