avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

La un meci de fotbal unde eram prezent in calitate de arbitru asistent ( tusier ) am fost lovit cu piciorul in copsa si amenintat de catre un jucator de fotbal dupa care am renuntat sa mai arbitrez datorita durerii in coapsa si fricii . mentionez ca nu am certificat medico-legal. am depus o plangere la parchetul judecatoriei . ce poate pati cel in cauza ? o sa i se faca dosar penal ? ce ar trebui sa spun eu cand voi fi chemat la audieri prima data ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:31, 8 Noiembrie 2011
Cel impotriva caruia ati formulat plangere,va fi audiat
In situatia mentionata in care dvs nu puteti proba eventualele urmari ale lovituri prin inexistenta de certificat medico legal,in final ,posibil ca procurorul responsabil de caz sa dispuna NUP
Dvs la audieri aveti dreptul sa comunicati date si informatii in sustinerea plangerii,
eventual sa mentionati posibili martori care au cunostiinta ca in timpul meciului ati fost lovit in coapsa si amenintat de persoana impotriva caruia ati formulat plangere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala Vasilateanu Vasilateanu la un meci de fotbal unde eram prezent in calitate de arbitru asistent ( tusier ) am fost lovit cu piciorul in copsa si amenintat de catre un jucator de fotbal ... (vezi toată discuția)
Lovit pe terenul de fotbal paraudi paraudi Buna seara ! Am intampinat o problema , in timpul unui meci de fotbal oficial in liga a-V-a in repriza a-2-a minutul 55 am fost lovit din spate cu pumnul in ... (vezi toată discuția)
Agresiune dupa un meci de fotbal. radu.n radu.n Buna ziua. as vrea sa stiu si eu ce e de facut in urma unei agresiuni dupa un meci de fotbal, victima fiind eu. Am fost lovit cu pumnul dar nu exista urme. Am ... (vezi toată discuția)