avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRAKT DE IMPRUMUT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRAKT DE IMPRUMUT

BUNA!cu citeva zile in urma am incheiat un contract de imprumut cu o persoane juridica(cu o firma)in care scrie ca imi imprumuta o suma da 5200 $ cu un comision lunar de8% pe termen de 12 luni.comisionul se socoate de la data de 15 iulie 2011 pina pe 15 iulie 2012.contractul sa incheiat pe data de 10 iulie 2011 in doua exemplare feicarei parti.eu am restituit banii pe data de 14 iulie, adica am achitat inainte de a incepe sa se socoata si comisionul, doamna de la firma mi-a dat mie un exemplar a contractului pe care a zis sa-l rup iar pe exemplarul ei a scris : anulat pe motiv de restituire a datoriei in suma de 5200$ , semnatura mea si a dumnea ei. spuneti va rog era neaparat sa scrie acelasi lucru si pe examplarul meu sau nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:06, 15 Iulie 2011
pai ar fi trebuit sa aveti si dvs o dovada ca ati achitat imrumutul si ca nu mai datorati nici comision
trebuia sa va dea o dovada scrisa ca ati restituit imprumutul. solicitati sa va dea o copie xerox dupa contractul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat bani inprumut,cum pot sa-i recuperez? bijuvio bijuvio Am dat bani imprumut la o cunostinta, (3000 ron) pentru doua saptamani in data de 30-10-2009.Cand am fost sa-i cer bani pe care imi datoreaza,de ficare data ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut Ionutz1990 Ionutz1990 Buna ziua , am o intrebare in legatura cu un contract de imprumut. Deci ideea e urmatoarea , am imprumutat de la o persoana suma de 19000 de euro prin ... (vezi toată discuția)
Contestatie vflorin99 vflorin99 buna seara va rog a ma lamuri si pe mine cineva cu privire la urmatoarea situatie am luat de la cineva niste bani cu contract de imprumut prin notar .am ... (vezi toată discuția)