avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA: cu stampila sau fara?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA: cu stampila sau fara?

Bună seara

Am o nelămurire şi o întrebare scurtă: este sau nu obligatoriu pentru PFA sa aibă ştampilă?

Mulţumesc frumos,
Claudiu
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 23:59, 6 August 2008
Nu am gasit obligativitate in OUG nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre PFA, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale.Dar daca emiteti facturi si taiati chitante, trebuie sa le si stampilati.In Romania, in general, formularele de factura mai prevad "semnatura si stampila". .Pentru pentru strainatate nu e obligatoriu decat sa semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara stampila? anca david anca david Sotul meu este pfa si se ocupa cu filmarea si fotografierea de evenimente. As dori sa stiu daca noua lege (44/2008) prevede obligativitatea de a avea stampila? ... (vezi toată discuția)
Pfa poate angaja pe cineva? alex68 alex68 In primul rând îmi cer scuze pentru că nu ştiu dacă am postat întrebarea la secţiunea corectă. Vă adresez rugamintea să-mi spuneţi dacă o Persoană ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala (2008) - ce implica realmente amelie11 amelie11 Am citit si rascitit legea aparuta in 2008 referitoare la PFA-uri, intreprinderi individuale si IF-uri, dar am inca neclaritati si nu gasesc nicaieri ... (vezi toată discuția)