Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
1.3. Nu ne dorim sa postezi mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editezi mesajul anterior (in cele 24 de ore cat poti edita mesajul).
freeelis a scris:
1. Legea nr.7/2007 a intrat in vigoare de la data de 20.01.2007. Aici parerile sunt impartite ..cunosc cazuri in Bucuresti in care i s-a recunoscut aceasta vechime dupa 20.01.2007, chiar daca persoana a intrat in CCC in 2006.
2. Intr-adevar, perioada de CCC nu constituie vechime efectivă în învăţământ pentru acordarea sporului de stabilitate.
:offtopic:
Postarea mai multor mesaje consecutive intr-o discutie este o incalcare a Regulamentului de postare, atata timp cat aveti la dispozitie cele 24 de ore cat puteti edita mesajul
Domnule moderator,de ce sa fie incalcare a regulamentului,cand este vorba despre 2 mesaje pe care le-am scris ca raspuns citand 1 utilizator si un moderator si nu aceeasi persoana?
Sau ati fost deranjat de faptul ca raspunsul corect nu a venit din partea dvs?
In perioada 1.09.1997-22.10.1998 am functionat ca invatator calificat.
1.10.1998-31.08.2002-figurez in cartea de munca cu concediu fara plata,eu participand la facultate,cursuri la zi.Mentionez ca in acesti 4 ani,mi s-a pastrat postul de titular in invatamant.
Incepand cu 1.09.2002 si pana in prezent,functionez a si profesor titular pe perioada nedeterminata,avand o intrerupere pentru concediu ingrijire copil intre 25.08.2006-01.07.2007.
.......
va multumesc
Va multumesc pentru informatie,totusi,am rugamintea sa imi faceti un calcul exact,in sensul daca incepand cu 1.09.2011,trec la o noua treapta de vechime 10-14 ani(se poate?)sau cat mai am de asteptat(deoarece am primit mai multe pareri).Multumesc.
~ final discuție ~