avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce pedeapsa executa din doua
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce pedeapsa executa din doua

buna revin din nou cu alta intrebare fratele meu a fost condamnat in belgia pentru furt la executarea a 37 luni privare de libertate. in acest timp a fost anchetat si pentru trafic de persoane urmind sa fie condamnat. care din cele doua pedepse le v-a executa. cea mai mare sau prin adunare pe amandoua.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:16, 15 Iulie 2011
depinde de legislatia belgiana.
Da,ar trebui sa consultati un avocat belgian.
Legislatia este diferita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea unei pedepse ortega ortega fratele meu a fost condamnat in belgia la executarea unei pedepse de 37 de luni privare de libertate stie cineva cit executa sau daca poate fi expulzat in tara ... (vezi toată discuția)
Divort belgia Rami83 Rami83 Locuiesc de 8ani in Belgia ,am doi copii născuți și crescuți aici ,de 7 ani și 14 luni,acum soțul vrea sa divorțeze ,eu venind in Belgia pt.el ... (vezi toată discuția)
Poate fi pus in libertate??? monicacm monicacm buna seara, am revenit cu o alta intrebare.... o persoana arestata preventiv de aproximativ 2 luni, nu a fost eliberata pt ca ar putea \"contribui\" la ... (vezi toată discuția)