avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita - amenzi
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita - amenzi

Buna
Am o mare rugaminte sa fiu ajutata cu un raspuns
a venit o somatie si un titlu executoriu acasa de la primarie,pentru amenzi de 1750 ron pe numele fiului meu.
sunt speriata
ce se poate intampla
sunt amenzi date in circulatie
el nu are nimic pe numele sau
va rog ajutati-ma!#-o
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:26, 16 Iulie 2011
Buna ziua, stimata doamna, calmati-va, in stiuatia in care fiul dvs. nu are nimic pe numele sau nu pot sa ii faca nimic, decat sa trimita periodic somatii; daca este angajat pot sa ii faca retineri din salariu, cam atat.
Nu va faceti probleme nici pentru casa, nici pentru alte bunuri din gospodarie daca nu sunt pe numele sau. Nici pentru salariile sau pensiiile parintilor, bunicilor, fratilor, surorilor, si ale altor rude
multumesc pentru raspuns,sper sa aveti dreptate
Da,asa este.
Nu va poate executa pe dvs. pt amenzile altei persoane.
El va fi cel executat si nu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare apartament menumoruth menumoruth Eu am o datorie la intretinere de 100 milioane Am fost dat in judecata de asociatie si au castigat Ei au cesionat datoria catre apaterm care au obtinut titlu ... (vezi toată discuția)
Executare silita Izy75 Izy75 Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma cu mai mullte raspunsuri la intrebari , am facut un credit de consum fara garantii in 2009 la Ing Bank in valoare de ... (vezi toată discuția)
Amenzi auto ContSters240392 ContSters240392 Buna ziua am si eu o problema daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Azi am primit o somatie,titlu executoriu am amenzi auto din 2007 perioada in care am fost si ... (vezi toată discuția)