avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua! intrebarea mea este urmatoarea:
Beneficiez de vreo indemnizatie pentru cresterea copilului daca sunt studenta la zi, fara intreruperi
Precizez ca nu am lucrat niciodata,( nu stiu daca are vreo importanta dar numai sotul lucreaza) si voi naste in ultimul an de facultate in semestrul I spre final.
Daca da, as dori sa stiu carei institutii ma pot adresa si ce acte trebuie depuse.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 20:23, 15 Iulie 2011
Pentru a beneficia de indemnizatie trebuie sa fi avut venituri impozitate in ultimele 12 luni. Sotul dvs. daca indeplineste conditia poate cere el CCC-ul si indemnizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil annk07 annk07 Buna ziua, In momentul de fata sunt insarcinata in 6 luni, urmand ca prin octombrie, inceputul lunii noiembrie sa nasc. Vreau sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatie de crestere a copilului - masteranda anca1988 anca1988 Buna ziua, Sunt studenta anul I, la zi, la master in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti (inscrisa in oct 2014). Nu sunt angajata si imi doresc ... (vezi toată discuția)
Tata - crestere copil Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.As vrea sa stiu daca beneficiaza de concediu crestere copil,un tata,care nu a lucrat in ultimele 12 luni ,premergatoare nasterii copilului,dar ... (vezi toată discuția)