Exista intradevar calea de atac a recursului ... insa daca nu ati platit taxa si s-a anulat cererea reconventionala cum o sa va motivati recursul? Cu ce a gresit instanta?
Sfatul meu este sa deschideti o noua actiune pe care sa o timbrati corespunzator si care sa aiba ca obiect capatul de cerere al cererii reconventionale care a fost anulat ca netimbrat.
Cel mai indicat ar fi sa nu declarati cale de atac aiurea.Ar trebui vazut despre ce este vorba.In calea de atac eu zic ca veti pierde si procesul si bani...
Poate ar fi mai indicat sa deschideti un proces...
Va multumesc pentru raspuns,sincer nici nu aveam de gand,voiam doar sa stiu daca concubinul sorei mele,se poate speria de o eventuala actiune a mea in instanta,pentru ca refuza sa-mi predea cheile garsonierei pe care instanta mi-a acordat-o,(desi ei au castigat de doua ori mai mult ca mine),pana la hotararea definitiva a instantei! DESI AM FOST DE ACORD SA DAU O DECLARATIE PRIN CARE SA RENUNT LA RECURS! Mi se pare atat de nedrept! Eu am fost chemata in judecata,nu am vrut decat ceea ce mi se cuvenea ca mostenitoare,absolut toate cerintele sorei mele au fost demontate prin declaratiile propriilor martori,prin dovezi aproape penibile,situate la limita bunului simt,prin contradictii in depozitia martorilor atat de flagrante,incat pana si grefiera nu stia ce sa mai scrie! Ea era mostenitoare tacita,eu trebuia sa platesc o suma cumplita,gen salariul pe un an. Eram atat de furioasa,incat chiar de as fi avut banii astia,nu i-as fi dat! Fara sa-mi dau seama ca prin asta,am renuntat sa-l mostenesc pe tata!
Anulare taxa de timbru
flori9
Daca taxa de timbru a intampinarii cu caracter reconventional nu a fost platita si aceasta a fost anulata, se mai poate indrepta cumva situatia? Findca pierdem ... (vezi toată discuția)
Partaj netimbrat
lipsa_id
Unchiul meu a fost chemat in instanta de fosta nevasta...pentru impartirea casei in care au locuit...desi la divort ....a plecat....fara a avea vreo pretentie ... (vezi toată discuția)