avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool, proces, permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool, proces, permis anulat

De curand am fost inculpat intrun dosar penal priviind circulatia pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice. Toate "bune" pana aici, mentionez ca sunt la prima abatere de genul . Am fost judecat, si condamnat la 2,4 ani cu suspendare, si obligat la plata sumei de 200lei reprezentand taxa pentru avocatul din oficiu. Ei aici intervine nelamurirea mea, ce treaba are avocatul din oficiu cu mine din moment ce eu am avut avocat platit!!! La dosar s-a depus delegatie din partea avocatei mele, m-a reprezentat la proces... s.a.m.d. Mentionez ca procesul a avut loc pe data de 27.06.2011 iar pronuntarea pe data de 11.07.2011 fiind doar o singura infatisare, eu recunoscand si ce nu am facut. Intrebarea mea este: Cum pot contesta acea taxa ilegala ( din moment ce am avut avocat platit )pentru avocatul din oficiu care mi se cere abuziv din punctul meu de vedere , fara a face recurs??
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: valentyyyno , utilizator 14:14, 29 Octombrie 2012
Va multumesc pentru raspunsuri. O sa revin maine cu mai multe detali, imediat cum intru in posesia pronuntari in scris. Oricum prevad deznodamantul dar daca tot am deschis acest subiect vreau sa clarificam situatia ,sa va minunati si dvs cum stiu sa-si faca datoria tovarasii......




O zi cat mai placuta.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2011
Mariusbv, utilizator
buna ziua.in data d 21 ianuarie an facut accident find sub influienta alcolului p data d 6 iulie sa dat sentinta 6 luni cu suspendare s 2 ani cu reabilitare..dup aia parchetu a facut recurs la curtea de apel an data de 5 oct am avut procesu io nu mam prezentat de oare ce sunt an italia acuma...sentinta a fost un an cu suspendare si 3 ani cu reabilitare....deci mentionez ca am permisu din data de 21 ianuarie luat..acuma antrebarea mea este urmatoarea trebuie sa mai stau un an de la ramanerea de finitiva
? io acuma vreau sa dau de permis in italia se poate?dar sa nu conduc an romania aanu ala cu suspendare...?
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2012
valentyyyno, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare sentinta penala Eusebiu Tapuc Eusebiu Tapuc Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu cat mai multe detalii pentru a intelege cat mai exact sentinta ce mi-a fost data. acest 1 an ramane in cazier, dispare ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului rhadoo194 rhadoo194 În baza art. 396 alin.(1) ?i (2) C.proc.pen. rap. la art. 335 alin. (1) C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.proc.pen., condamnă pe inculpatul la ... (vezi toată discuția)
Mai cunoasteti alte prevederi legale de renuntarea la contractul de asistenta juridica prin avocat? eusaisapte eusaisapte Mai cunoasteti alte prevederi legale de renuntarea la contractul sau delegatia de asistenta juridica prin avocat? Dupa ce avocatul meu din oficiu a pledat ... (vezi toată discuția)