avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba

Buna tuturor,

In cazul angajarii pe perioada de proba am exact aceleasi obligatii ca si un angajat pe durata nedeterminata (vanzator in magazin), dar nu am aceleasi drepturi, adica pot fi dat afara in orice secunda doreste angajatorul fara nici o motivare.
E adevarat?

Cu stima,
Zoli B.
Cel mai recent răspuns: Catalina Covaliu , utilizator 08:58, 19 Iulie 2011
Daca aveti un asemenea angajator, si lucrati cu teama si cu presiune, poate ca ar fi mai bine sa va cautati un alt loc de munca mult mai sigur. Stiu, nu este simplu, dar sa stati si cu teama ca raspundeti pt ceea ce nu faceti...... In alta ordine, ati putea sa va acoperi cu martori sau alte probe, iar la caz de... puteti sa va indreptati cu reclamatii impotriva angajatorului. Unii dintre acestia chiar merita sa le faci reclamatii la ITM, Administratie, Garda.... Multa bafta si foarte multa atentie din partea dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cu perioada de proba si preaviz Patrickus66 Patrickus66 Buna, as avea nevoie de o lamurire daca este posibil. Sunt angajat de o luna si jumatate si am decis ca vreau sa plec. In contractul meu individual de munca, ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba silviu35 silviu35 ANGAJATORUL are drept sa te tina 4 zile in proba a 4 ore si sa iti ceara actul de indentitate in original la el permite legea sa faca asa ceva. (vezi toată discuția)
Contract durata determinata ionutz_21 ionutz_21 Buna seara, Ma numesc Ionut si lucrez de 9 luni la o firma din bucuresti pe postul stivuitorist !!! Acum 9 luni am semnat cu aceasta firma un contract cu ... (vezi toată discuția)