avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Inselat de un bulgar
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Inselat de un bulgar

Buna ziua. Acum 4-5 zile am luat legatura cu un bulgar printr-un prieten pentru ca acesta sa imi faca actele la masina pe bulgaria. Acesta mi-a cerut 200 de euro si mi-a spus ca imi face asigurarea si itp-ul din ei. Dupa 2 zile acesta a venit si mi-a facut doar asigurarea si nu m-ai mi-a dat nici un ban inapoi. Ma pot duce la politie sa depun o plangere pentru inselaciune?asigurarea a costat doar 100 de euro.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:05, 17 Iulie 2011
Depinde cat de legala era treaba asta cu asigurarea pe Bulgaria...
Trebuie sa depuneti plangerea la politia din Bulgaria :P
Plangerea trebuie depusa in Bulgaria si trebuie sa aveti si martori. Acum se vede ca proverbul nostru batranesc se adevereste: "lenesul mai mult alearga scumpul mai mult pagubeste".
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restant de plata Nicumolnar Nicumolnar Buna,un prieten de al meu si-a plombat 1 maseaua in Germania ,total a costat 118 euro \',75 de euro trebuia sa plateasca el si diferenta acopera asigurarea ... (vezi toată discuția)
Hartuire bandi2 bandi2 vreau sa intreb... o fosta cunostinta,tot ma hartuieste,ca sa i dau 100 euro.. pe care mi ia dar nu stiu cind...vine la mine la lucru,unde lucrez, azi a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie chirie Tiberiu911 Tiberiu911 Salutare, Am cateva intrebari referitoare la o situatie cu care ma confrunt de curand. De curand m-am mutat impreuna cu prietena mea de la o chirie la alta. ... (vezi toată discuția)