avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restant de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restant de plata

Buna,un prieten de al meu si-a plombat 1 maseaua in Germania ,total a costat 118 euro ',75 de euro trebuia sa plateasca el si diferenta acopera asigurarea (ikk). Iel a plecat inapoi in Romania si nu a apucat sa plateasca. Daca nu are posibilitatea sa mai plateasca ,ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:01, 14 Mai 2017
Nu a apucat sa plateasca ca nu a a vrut sau din ce motive? Sau a dorit sa vada ce se poate intampla?
Cum are asigurare inseamna ca poate fi identificat usor, o sa fie reclamat la politie pentru inselaciune, politia va comunica reclamatia autoritatilor romane, etc., etc.
A venit in romania in perioada pastilor si din numite motive familiare nu a mai plecat inapoi si sar putea sa nu mai plece.
Intentioneaza sa plateasca sau sa se sustraga platii serviciilor de care a beneficiat?
El ar vrea sa plateasca dar nu prea are posibilitate financiara si se gandeste ca daca nu poate plati, ce se poate intampla.
Sa comunice stomatologului sa accepte plata in 3 rate si sa motiveze ca din cauza unor probleme financiare nu poate achita integral. In caz contrar, asa cum avem deja un renume pe afara, va fi sesizata politia. Si cum datele de identificare sunt in polita de asigurare nu va fi greu de gasit de politia romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa am pretentii si sub ce forma? sandu_muresan sandu_muresan buna seara, suntem in faza in care sotia mea doreste sa divorteze. doresc sa vin cu anumite precizari lamuritoare. m/a anuntat acum 12 zile despre intentia ei ... (vezi toată discuția)
Duba vanduta, proprietar neserios notever notever Buna ziua, Incep prin a spune ca tatal meu (decedat) a avut o duba pe care nu a apucat sa o inscrie pe numele lui. Eu am vandut duba acum 3 luni, cu un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog a avea amabilitatea de a ma ajuta cu un raspuns ... carmencalineata carmencalineata Buna ziua! Va rog a avea amabilitatea de a ma ajuta cu un raspuns la urmatoarea situatie: eu lucrez la o firma din 2011. D-na administrator m.a ajutat ... (vezi toată discuția)