avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bunã seara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bunã seara

doresc o informaţie dacă se poate să-mi raspundeţi .

Întrebarea mea este : Dacă cer custodia copilului în varstă de 4 ani care este fetiţă ce sanse am ?

Condiţiile mele de acasă sunt : locuiesc întrun apartament de 3 camere , într-o cameră locuieşte mama , în alta cameră locuieşte sora mea iar în a 3 a cameră locuiesc eu ,

Condiţiile ei : Locuieşte întrun apartament cu 2 camere , într-o cameră locuiesc parinţi ei , iar in cealaltă cameră fratele ei în varstă de 18 ani ea şi fetiţa iar în bucătărie bunica ei

Ce sanse aş avea să pot câştiga custodia copilului ?

Vă mulţumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 22:50, 17 Iulie 2011
Daca instanta considera ca langa dvs fetiteti i-ar fi mai bine..posibil sa aveti castig. Insa sansele sunt mici. Atata timp cat mama este interesata de copil, are conditii sa-l creasca, venituri...sansele dvs sunt aproape nule.
nu doar asta e imp.,depinde de multe..
Nu aveți nicio șansă.
Pentru a obține custodia, mama trebuie să fie cu adevărat nepotrivită pentru a crește copilul.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 minori hotnog_ionut hotnog_ionut buna ziua. as dori sa stiu daca in cazul unui divort avand 2 minori unul de 2 ani si celalalt de 7 luni, sotii locuiesc in apartamentul parintilor sotului, ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia fetitei mele si ce sanse am ContSters230924 ContSters230924 Am avut o relatie de concubinaj care a durat 5 ani,in urma careia a rezultat un copil de sex feminin ce are varsta de 2 ani si trei luni in prezent,fetita a ... (vezi toată discuția)
Custodie in caz de divort Mirela092 Mirela092 Buna ziua. Va voi spune pe scurt despre ce este vorba. Sunt cu sotul meu de 5ani si avem un baiat de 1an si 4luni. Eu locuiesc cu el in apartamentul bunicii ... (vezi toată discuția)