Buna ziua, am introdus o actiune in luna mai la Curtea de Arb. Int din Bucuresti. Am trimis-o prin scrisoare recomandata si am primit confirmarea . De atunci nu am primit nicio veste in legatura cu cererea mea. Din ce stiu daca exista nereguli in legatura cu cererea trebuie sa fiu anuntata sa o completez.
Aveti idee cat dureaza pana primesc numar de inregistrare? si ce ar trebui sa fac?
Problema e ca la jumatatea lui august se prescrie dreptul meu. Multumesc
Orice instanta judecatoreasca este obligata sa inregistreze cererile primite imediat ce acestea au ajuns la registratura instantei respective, astfel incat, daca dumneavoastra sustineti ca ati transmis cererea prin serviciul Posta Romana, sunati si solicitati de la registratura Curtii de Arbitraj sa vi se spuna daca aceasta cerere a fost inregistrata, numarul sub care a fost inregistrata si daca s-a acordat termen de judecata, precum si eventualele obligatii ce va incumba. Daca nu am fost suficient de clar, imi cer scuze, dar mai mult de atat nu stiu ce sfat sa va mai dau. Cu stima.
Cadastru, termen
cucuionut00
Am depus actele pentru cadastru la jumatatea lunii aprilie si nici pana acum nu au sosit, de ce dureaza asa mult? Vara aceasta vroiam sa ma apuc de mansardare, ... (vezi toată discuția)
Apel-divort
nasti23
Va rog sa ma lamuriti cu privire la cateva aspecte ale unui apel intr-un proces de divort.
Comunicare hotararii primei instante poarta stampila postei datata ... (vezi toată discuția)