avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Traim cu frica ca in orice moment putem ajunge in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Traim cu frica ca in orice moment putem ajunge in strada

Buna ziua! Am o problema care ma framinta de mai bine de 5 ani. Acum 5 ani in urma, m-am casatorit, dupa un an am nascut un baietel, mai apoi am cumparat un apartament cu o odaie din banii cistigati la nunta. Din anumite suspiciuni si siretlicuri ale soacrei mele, acest apartament a fost inregistrat pe numele socrilor. La inceput nu m-ia parut suspicios fiind un copil naiv inca pe atunci, dar de la o vreme socrii nici nu vor sa auda de trecerea apartamentului in posesia noastra si nici chiar de o posibila resedinta in acest apartament. Trebuie sa mentionez ca toate serviciile comunale sunt achitate la timp de noi, traim deja de 5 ani, dar in orice moment putem fi dati afara. Ce am putea face ? Chiar nu avem nici un drept la acest apartament. Traim cu frica ca in orice moment , putem supara soacra, iar ea in orice moment ne poate da afara. Nici nustiu ce sa facem. Oferiti-mi va rog niste informatii la aceasta probleme. ( imi cer scuze pentru ca nu am utilizat termeni juridici).
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 15:31, 18 Iulie 2011
cristin06 a scris:

...Trebuie sa mentionez ca toate serviciile comunale sunt achitate la timp de noi, traim deja de 5 ani, dar in orice moment putem fi dati afara

Mai precis, platiti diferite servicii si primiti chitanta pe numele socrilor?
Dupa cum ati relatat, este vorba despre un contract de vanzare-cumparare fara clauze.Era indicat cel putin sa se faca mentiunea in act ca dvs. si sotul veti avea dr. de abitatie viagera.Incercati sa convingeti socrii sa sa acorde acest drept, prin act autentic, desi nu e moral ce au facut, cumparand un apartament cu banii dvs. si ai sotului.....::innocent:
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate alinutza_26 alinutza_26 Socrii mei detin acte de proprietate in casa in care locuiesc momentan si eu cu sotul meu am vrea ca ei sa ne faca acte pe casa noua.Ce acte ne-ar trebui si ... (vezi toată discuția)
2 tineri se căsătoresc în 1996, cu 4 luni înainte de căsătorie bunicii soțului ... Rita Mihaela Rita Mihaela bună ziua ..se dă următoarea speță...2 tineri se căsătoresc în 1996 ...cu 4 luni de căsătorie înainte bunicii soțului i fac un act de vânzare ... (vezi toată discuția)
Partaj - conditii manuelaf manuelaf buna ziua! sunt in proces de divort si am niste nelamuriri in legatura cu partajul, pe care inca nu l-am solicitat. problema 1 sotul meu nu mai vrea sa ... (vezi toată discuția)