avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... asigurare 2 camere care nu imi apartin?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

asigurare 2 camere care nu imi apartin?

Buna ziua, am si eu o nelamurire si anume am refacut din casa bunicului 2 camere si o baie plus hajna si as dori sa stiu cum as putea sa asigur aceste 2 camere pe numele meu daca casa este a bunicului in viata si nu am nici un act cu el si nu sunt sigura ca imi va lasa aceste 2 camere mie .Ce sa fac ca aceste 2 camere sa fie ale mele si dupa moartea bunicului .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 16:08, 18 Iulie 2011
Poate sa va vanda respectivele camere. La deces au drept de mostenire doar copii si sotul supravietuitor.
Ce intelegeti, atunci cand spuneti ca le-ati refacut?
Ce ati facut mai exact?
Cand spuneti ca vreti sa le asigurati pe numele dvs., va referiti la incheierea unui contract de asigurare cu o societate de asigurari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire mihaita26 mihaita26 Sunt casatorita de 9 ani si nu am copii.Am construit o casa dar nu eram casatoriti la acea vreme, chiar daca am pus si eu bani si munca si in prezent eu ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire in legatura cu bunurile imobile detinute de catre ... andre18 andre18 Am o nelamurire in legatura cu bunurile imobile detinute de catre bunicul meu.Dansul ne-a lasat mie si surorii mele testament in care ne declara legatare ... (vezi toată discuția)
Cum mi-aș putea proteja soția, în cazul decesului meu, de posibilele pretenții ale fiicelor la dreptul de moștenire al unui apartament bun propriu? Gabriel1956 Gabriel1956 Locuiesc intr-un apartament mostenit de la parinti. Sunt casatorit, am doua fiice. Momentan nu sunt probleme, dar oamenii in varsta pun si raul inainte. Ca ... (vezi toată discuția)