avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Copil nou-nascut pus la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Copil nou-nascut pus la intretinere

Buna ziua! sotia a nascut pe 16.06.2011! Intrebarea este: dupa cat timp voi fi obligat sa declar copilul la intretinere? multumesc!
Cel mai recent răspuns: elenapp , utilizator 13:58, 3 August 2011
De la data la care il aduceti acasa.
Felicitari.Cand il aduceti acasa de la maternitate. Daca nu au ei vecinii grija sa vi-l " declare".
Normal ar fi din luna iulie dar acest lucru tine de administrator si presedinte.Daca vrea sa faca exces de zel va taxeaza din ziua in care vine acasa.Ei nu au de unde sa stie cand ati venit cu copilul acasa decat de la vecinii dv.dar cred ca deja au aflat.
Cel mai bine ar fi sa intrebati la asociatie. Eu am intentionat sa/mi declar copilul la intretinere chiar de a doua zi de cand am iesit din maternitate, dar presedintele asociatiei mi/a spus ca nou nascutii se trec la trei luni de la nastere. Depinde deci de ce s/a stabilit de fiecare asociatie in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar persoane lista intretinere asociatie Silvia2013 Silvia2013 este corescta trecerea pe lista de intretinere la nr.persoae a unui nou nascut dupa o luna de la nasterea sa? (vezi toată discuția)
Declararea persoanelor la asociatie hd_carmen hd_carmen [u]as vrea un raspuns urgent si autorizat as vrea un raspuns autorizat in legatura cu termenul de declarare al persoanelor la asociatie mentionez ca plata ... (vezi toată discuția)
Numar persoane la intretinere taie taie Buna seara, Din data de 11.11.2014 m-am internat in spital. Am depus o cerere presedintelui de bloc prin care solicit scoaterea de pe lista de plata ... (vezi toată discuția)