avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inlocuirea coloanelor de caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inlocuirea coloanelor de caldura

buna ziua!
am si eu o problema, pe care nu stiu cum s-o rezolv.
locuiesc intr-un bloc de 4 ani. blocul este vechi, are vreo 35 de ani. la baie nu functioneaza coloana de caldura, prin urmare am facut igrasie asta iarna ( locuiesc la etajul 4).
acum vreau sa schimbam coloana de caldura din subsol, dar ceilalti locatari nu sunt de acord. conform legii, sunt obligati sa -si dea acordul si sa participe la cheltuieli. administratorul ma plimba cu vorba de 3 luni, am depus cerere, am numar de inregistrare, dar nimic....m-a intrebat ce m-a apucat?
m-am hotarat sa chem un instalator care a spus ca o face el. o sa suport eu cheltuielile, pentru ca ma gandesc ca incep in curand probele la caldura.
intrebarea mea este: cum imi pot recupera apoi banii de la ceilalti locatari de pe coloana?
e necesar sa merg in instanta?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters63003 , utilizator 20:36, 11 August 2008
este necesar numai acordul asociatiei de proprietari/locatari, nu si al vecinilor.
daca nu va dau acordul, eventual faceti cerere catre asociatia dvs prin care, ori repara coloana/coloanele de incalzire cu probleme, ori va da acordul pentru montarea centralei.=D>
una din doua trebuie sa se rezolve, sub amenintarea procesului in justitie
va multumesc mult!
asa o sa fac.
numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere plata intretinere grigorecomin grigorecomin Vreau sa stiu daca exista o lege prin care persoanele (APARTAMENTELE) de la ultimul nivel pot primii(beneficia) in baza vreunei legi de o scutire sau mai bine ... (vezi toată discuția)
probleme asociație de propietari Valutzuu Valutzuu Bună ziua , am probleme cu asociația de proprietari și cu proprietarii aferenți coloanei unde locuiesc. Problema sta cam așa, sunt proprietar al unui ap ... (vezi toată discuția)
Caldura in calorifere ursulina ursulina Bună seara! Am urmatoarea problemă, ca administrator de bloc: Am schimbat coloanele de încălzire - tur-retur - între etajele 4, de deasupra racordului ... (vezi toată discuția)