Am cerut certificat de grefa si aia de acolo mi-a spus ca nu ma ajuta cu nimic. Mdaaa....Incerc doar cu minuta ca imi este teama ca daca depun cand iese hotararea va fi prea tarziu
Certificatul de grefa este cel mai sigur in momentul de fata. Depuneti si cererea de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti insa nu va puneti prea mari sperante... dureaza mult.
Problemele Dvs sunt multiple.... sfaturile de mai sus sunt pentru incalcarea proprietatii si eventualele abuzuri (violenta, blocare de usa s.a). Mai aveti cateva din cate imi dau seama.... plata sultei, a cheltuielilor de judecata....aici o sa aveti nevoie de suportul executorului in cazul in care partea adversa nu intelege sa le execute voluntar.
raluca32 a scris:
Am cerut certificat de grefa si aia de acolo mi-a spus ca nu ma ajuta cu nimic. Mdaaa....Incerc doar cu minuta ca imi este teama ca daca depun cand iese hotararea va fi prea tarziu
Depinde la ce intentionati sa il folositi.... pentru plangerea penala este suficient. Daca va ganditi sa instrainati imobilul in baza certificatului de grefa nu o sa reusiti. Nici pentru executarea sumelor de bani despre care faceti vorbire anterior.
~ final discuție ~