avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt mai multe adrese ale Parchetului, unde trebuie sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt mai multe adrese ale Parchetului, unde trebuie sa depun o plangere impotriva angajatorului

Buna ziua,
Am de recuperat bani restanti de la angajator in urma hotararii Tribunalului Bucuresti.
Am facut recurs si la Curtea de Apel pentru alte drepturi banesti dar recursul a fost respins ca nefondat si irevocabil.
Pana cand Curtea de Apel va redacta hotararea si va trimite dosarul inapoi la Tribunal dureaza pana voi obtine o hotarare executorie pt a angaja un executor judecatoresc
La care Parchet trebuie sa depun plangerea penala sa imi recuperez banii de la angajator? Care este adresa?
Pentru ca sunt mai multe Parchete: Parchete de Judecatorii de sector, parchetul Tribunalului, parchetul Curtii de Apel, parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 4 August 2012
Competenta pt a depune plangerea penala este in functie de infractiunea pt care doriti sa faceti aceasta sesizare.

Insa hotararea pronuntata in litigiile de munca este executorie de drept si trebuie pusa in executare de indata, in caz contrar fiind vorba despre o infractiune.

Prin urmare, nu va trebuie neaparat hot investita ci transmiteti o somatie prin execuutor judecatoresc si cred ca se va rezolva situatia.
Ca sa depuneti plangerea penala este nevoie si de hotararea judecatoreasca irevocabila ... plangerea se poate depune la Parchetul de pe langa Judecatoria in raza careia isi are sediul angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva angajatorului Maria9 Maria9 Buna dimineata, Anul trecut, in urma procesului cu angajatorul, Tribunalul a hotarat sa primesc salariile restante si indemnizatia concediului de odihna ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva angajatorului ContSters158160 ContSters158160 cum ar trebui sa sune o plangere penala impotriva angajatorului care nu a respectat o hotarare judecatoreasca ? situatia este cam asa: eu am adresat in data de ... (vezi toată discuția)
Recurs respins hotarare definitiva si irevocabila craciun jean craciun jean Am nevoie de o lamurire. Acum aproximativ trei luni de zile am castigat in prima instanta un litigiu de munca si apoi am legalizat sentinta civila la tribunal ... (vezi toată discuția)