avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indrumare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indrumare

buna seara,
as avea rugamintea sa ma sfatuiti intr- opblema mai personala,in curand urmeaza sa mg la un interviu ptr angajare,momentan sunt in c medical ptr recuperare credeti ca este corect sa informez pers care se ocupa de intervin de aceasta pblema?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 18 Iulie 2011
Cred ca este corect sa faceti aceasta instiintare noului angajator sau daca nu incercati sa obtineti ca data a inceperii activitatii o data ulterioara terminarii concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ContSters194699 ContSters194699 -ce se poate intampla cu o pers care are contractul de munca suspendat din incapacitate de munca (neoplasm),pe o perioada de 1 an si cateva luni atunci cand ... (vezi toată discuția)
Sunt din nou insarcinata, pot fi data afara? aurarogo aurarogo As dori sa stiu daca, fiind la sfarsitul concediului de maternitate de 2 ani si urmeaza sa incep din nou serviciul, dar nu pot ptr ca sunt din nou insarcinata ... (vezi toată discuția)
Concediere art. 61 lit c bvr bvr Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Avem un salariat care dupa 11 luni de concediu medical si dupa evaluarea medicului de medicina ... (vezi toată discuția)