avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune de parti sociale intre asociati ai unui srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune de parti sociale intre asociati ai unui srl

Multumesc pentru raspunsul prompt in legatura cu actele care trebuie intocmite dar va rog sa imi comunicati cam la ce suma se ridica plata actelor de cesiune de parti sociale(aproximativ).
Multumesc foarte mult pentru ambele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 10:43, 19 Iulie 2011
Redactatul actelor plus inregistrarea lor la registrul comertului in jur de 700 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale didi67 didi67 Cumpar 4 parti sociale a cate 100.000 lei la o firma cu capital minim (2 milioane), respectiv 20%, si in acelasi timp preiau si functia de ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale infosystems4u infosystems4u Buna seara, Poate sa ma lumineze cineva in legatura cu pasii de urmat pentru a realiza cesionarea partilor sociale ale unui asociat. Practic suntem doi ... (vezi toată discuția)
Mentiuni registrul comertului radujit radujit Problema mea este urmatoarea: am o societate comerciala inregistrata in anul 2006 la care as dori sa fac unele modificari in legatura cu asociatii (o cesiune ... (vezi toată discuția)