avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Documentatie Concurs de Solutii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Documentatie Concurs de Solutii

Poate cineva sa ma ajute? Lucrez in achizitii publice de ceva vreme, dar m-am impotmoloit cat de rau se poare#-o#-o
Mi s-a pus in brate Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismului, pentru a demara o procedura de elaborare a unui PATZ .
Mai precis, dupa umila mea parere, cred ca trebuie sa elaborez o documentatie de concurs privind aplicarea procedurii "concurs de solutii" in vederea atribuirii unui contract de achizitie publica de Servicii de elaborare PATZ .
Aveti cumva vreun model de asemenea documentatie?
Si oare ce cerinte trebuie sa pun la Experienta similara si la Capacitatea tehnica si profesionala?
Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva?:worthy:
Cel mai recent răspuns: artgon , utilizator 16:00, 21 Iulie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
documentatie ... hm. nu e ceva standardizat precum la procedurile de licitatii sau cereri de oferte. oricum, in primul rand va trebuie, in locul caietului de sarcini, o tema de proiectare cu ceea ce vreti sa se proiecteze, tema si regulamentul concursului, si, binenteles fisa de date.
si nu e neaparat obligatoriu sa formulati cerinte privind capacitatea tehnica, ce ati putea solicita? un plotter si un calculator? nu cred ca ar avea sens (parerea mea).

PS. am ceva documentatii, dar nu stiu cum sa vi le transmit.
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
artgon, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 1120/2013 creatza_70 creatza_70 Puteti sa-mi explicati mai bine, care ar fi pasii in cazul procedurii simplificate de achizitie pentru beneficiarii de fonduri europene din mediul privat, ... (vezi toată discuția)
Propunere tehnica copy-paste zenovius zenovius Buna ziua, Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie : In FDA, la modul de pezentare a propunerii tehnice s-au solicitat, printre altele, ... (vezi toată discuția)
Licitatii aranjate sau doar erori?!? (proiectare constructii) trandafir88 trandafir88 Firma la care lucrez intentioneaza sa participe la o licitatie prin care putem castiga un contract pentru eleborarea Studiilor de fezabilitate, Proiectelor ... (vezi toată discuția)