avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Forma de colaborare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Forma de colaborare

Buna ziua!
Am deschis un cabinet individual de psihologie si mai am nevoie de un psiholog care sa ma ajute pe un anumit proiect ce dureaza aprox.2 saptamani. Sub ce forma pot face contract cu el si care ar fi modalitatea de a-l remunera?
Se poate repeta aceasta procedura peste 4-5-6 luni ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Miralu , utilizator 16:31, 19 Iulie 2011
Daca el e autorizat intr-un fel(pfa) puteti incheia un contract de prestari servicii cu el(detaliati clar ce servicii va presta si care vor fi tarifele), pe perioada cat aveti nevoie acum. La fel si peste un timp. El va taie factura si dumneavoastra il platiti pentru serviciile prestate.
Mentionez ca detine doar atestat de libera practica in domeniu, nu are personalitate juridica. In acest caz cum se poate proceda?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cip in cadrul unui srl Ankk Ankk Buna ziua, care este modalitatea prin care un cabinet individual de psihologie (PFA ) poate desfasura activitatea intr un spatiu detinut de un SRL , servicii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am următoarea situație: pfi 1 (cabinet individual ... Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Am următoarea situație: PFI 1 (Cabinet individual de psihologie) încheie un contract de prestări servicii (ca beneficiar) cu un alt CIP ... (vezi toată discuția)
Pfa- servicii psihologice? lilidani lilidani Poate să îmi spună cineva dacă serviciile psihologice pot fi prestate sub \"umbrela\" PFA ? Vă roooog !!!! (vezi toată discuția)