avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu victima

buna ziua. De curand sotul meu a fost impilcat intr-un accident auto cu victime, A sunat la 112, a venit politia , s-a facut masuratori, s-au luat declaratii. In urma tuturor investigatiilor s-a constat ca sotul meu nu a fost vinovat .Celuilat sofer i s-a facut dosar penal. Sotului meu i-a fost luat permisul,dar are dovada. in fiecare luma trebuie sa faca 200 km pt o noua dovada. nu inteleg de ce ia luat permisul daca in fiecare luna i se elibereaza dovada, pana la solutionarea procesului celui anchetat?va multumesc
Cel mai recent răspuns: oana_ingrid29 , utilizator 00:23, 20 Iulie 2011
ptr ca cercetarile nu sint finalizate prin ordonanta procurorului, deci ambii soferi sunt suspecti ca fiind vinovati. In baza prezumtiei de nevinovatie, ambii soferi au inca dreptul sa conduca pina la solutionarea definitiva a dosarului.
va multumesc pt raspuns. sotul meu nu este vinovat ,din cercetarile politiei rezulta ca celalalt sofer este vinovat....nu i s-a intocmit proces verbal,a dat decat o declaratie cum s-a intamplat accidentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident fără victime anunțat la 112, înțelegere pentru soluționare amiabilă încălcată ulterior de șoferul lovit. cum se poate apăra celălalt șofer? Costi2017 Costi2017 Buna ziua, - Un accident fara victime (Soferul A = lovire din spate,la o frana brusca a soferului B, ce rula in fata). - Soferul A (care a lovit) suna la 112 ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie anca280 anca280 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea: anult trecut in luna aprilie am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu victime ... (vezi toată discuția)
Decizie corecta? aqvila2007 aqvila2007 Bunica mea a fost victima unui accident de circulatie,(bunica nefiind vinovata).Soferul respectiv a fugit de la locul accidentului fiind prins la vreo 60 ... (vezi toată discuția)