avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cabinet stomatologic punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cabinet stomatologic punct de lucru

Buna ziua, eu am un cabinet medical individual de medicina dentara, spuneti-mi va rog de ce acte/avize am nevoie pentru deschiderea unui nou punct de lucru, si care este ordinea obtinerii lor. Va multumesc mult pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 12:18, 20 Iulie 2011
Se depune cerere la Oficiul Registrului Comertului si documente din care rezulta ca spatiul poate fi utilizat (proprietate, inchiriere, comodat).
Sigur la Registrul Comertului nu am ce cauta, pentru ca eu nu fac fac fapte de comert, deci?
la finante, primarie, trebuie sa mergeti.

[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
ovidiu7676, utilizator
Va multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui cabinet medical (pfa) Bosscostelino Bosscostelino Buna dimineata. La infiintarea unui cabinet medical (PFA), ce pasi trebuiesc facuti si in ce ordine: Inregistrare la Registrul Comertului si apoi incheierea ... (vezi toată discuția)
Condițiile pentru deschiderea unui cabinet de radiologie dentară? Bmonica Bmonica Care sunt condițiile pentru deschiderea unui cabinet de radiologie dentară dentară? Pentru deschiderea unui cabinet de radiologie dentară este nevoie de ... (vezi toată discuția)