avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii suspendare CIC la incheierea CIm
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

suspendare CIC la incheierea CIm

sunt in CIC si urmeaza sa ma angajez la un nou job. dat fiind faptul ca voi avea 30 zile perioada de proba , mi se va suspenda indemnizatia din prima zi de munca ? daca dupa per de proba ma dau afara pierd indemnizatia?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 19 Iulie 2011
Daca va angajati plata indemnizatiei se suspenda , urmand a fi reluata la data cand a incetat motivul pentru care a fost suspendata plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - suspendare post _tania. _tania. Va rog mult daca poate cineva avizat sa imi lamureasca urmatoarea problema: Firma la care lucram inainte sa intru in concediul ingrijie copil urmeaza sa isi ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj AnaMaria8330 AnaMaria8330 Buna Anul trecut az primit o luna ajutor de somaj din cele 6 luni, deoarece nu am avut doar 4 ani si 11 luni lucrati. dupa care m-am angajat. Am lucrat 11 ... (vezi toată discuția)
Somaj predator predator Buna seara, o sa incep direct, m-am angajat la o firma de consultanta, in 25 sept 2013, am fost la interviu si dupa aceea la semnarea actelor, dupa terminarea ... (vezi toată discuția)