avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Puncte de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Puncte de lucru

Buna ziua

am o mare nelamurire legat de deschiderea si inregistrarea punctelor de lucru , care sunt pasii care trebuie parcursi?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 20:56, 19 Iulie 2011
1. cererea de mentiuni
2. hotararea de deschidere sau inchidere a punctului de lucru + contor de cuvinte ptr publ in M Of;
3. Declaratie model 2 la deschidere/ certificatele constatoare ale punctului de lucru la inchidere;
4. imputernicire pentru cel ce depune actele( daca le depuen un asociat sau administratorul nu mai trebuie imputernicire)
5 taxe

SUCCES!@

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru ContSters78427 ContSters78427 Buna ziua. Am si eu o intrebare referitor la ce acte este nevoie pentru deschiderea unui punct de lucru? O societate cu sediul social in Tg. Mures, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deschidrea unui punct de lucru in alt judet Valentina_M Valentina_M Buna ziua, am si eu o intrebare: Ce acte am nevoie pentru a deschide un al doilea punct de lucru, dar in alt judet , pt. SC? si din ele unde trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
Termen inregistrare cod caen nou la onrc ela-ela ela-ela Buna ziua Care sunt formalitalile de inregistrare a unui nou CAEN (completare activ. secundara) ce formulare se completeaza (declaratia 2 sau 3), ce acte ... (vezi toată discuția)