avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

Buna ziua. In luna iunie a.c. am 8 zile calendaristice, deci 6 zile lucratoare, de Co Med., cod 1(unu), respectiv pentru perioada 23.06-30.06.2011.
Intrebari:
1.cine ma plateste pentru aceste zile?
2. ce fac cu CM(hartia)?
3.in cit timp trebuie depus dosarul, daca trebuie depus undeva......?
Intrebari mai am insa ma opresc aici.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 20 Iulie 2011
1. Trebuie sa depuneti certificatul medical la angajator pan cel mai tarziu pe data de 5 ale lunii urmatoare celei in care ati avut concediu medical.
2. Calculul si plata indemnizatiei este facuta de catre angajatorul dvs.
3. Daca vreti sa stiti mai multe cititi OUG 158/2005, actualizata.
Activitatea notariala este profesie liberala ... concediul medical il depuneti la Biroul Notarial numai daca aveti raport de munca cu acesta , iar in acest caz trebuie sa fiti notar stagiar.

Notarii publici beneficiaza de drepturile de asigurari sociale pe baza contribuþiei la sistemul asigurarilor sociale de stat, în conditiile legii. Prin urmare, concediul medical il depuneti la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, in situația în care am doi angajatori, pot fi in ... Georgiana123456789 Georgiana123456789 Bună ziua, In situația în care am doi angajatori, pot fi in concediu medical la un angajator și la celalalt în concediu de odihna? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical elena-ramona elena-ramona Un salariat are in luna Octombrie concediu medical in continuare in perioada 01.10-14.10.2014, pentru care pastrez aceeasi baza de calcul a mediei zilnice, dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un baiat (anul acesta a terminat facultatea), angajat ... carmen savescu carmen savescu Buna ziua, Am un baiat (anul acesta a terminat facultatea), angajat pe 30 august a.c., care a facut covid la jumatatea lunii septembrie si ar trebui sa ii ... (vezi toată discuția)