avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... retinere pensie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

retinere pensie

Stimati utilizatorii rog o indrumare.
Singurul meu venit lunar este 380 ron, PENSIA DE INVALIDITATE gradul I (care necesit o ingrijire speciala pentru afectiuni speciale ) si indemnizatia de insotitor. Acestea sunt trimise lunar de casa de pensi prin cont deschi la banca(prin card).
Aceste venituri a fost blocate de banca(card blocat) la solicitare adresa executor judecatoresc, pentru achitare cheltuieli de judecata (9400 ron)( proces evacuare din locuinta nationalizata L 10/2001 fara prelungire contr. inchiriere).
Este legal aceasta executare ? sa raman fara mancare,medicamente si insotitor.
VA MULTUMESC pentru indrumare :((

Cel mai recent răspuns: adrian nicolae , utilizator 10:02, 20 Iulie 2011
depuneti o contestatie la executare
Va multumesc ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cheltuieli de judecata mihai.iuha mihai.iuha Stimati utilizatori rog o indrumare, Se poate bloca un cont la banca de catre execut. judecatoresc. Acest cont este pensia pe caz de boala si indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Declaratie la banca executare silita mihai.iuha mihai.iuha Stimati utilizatori, rog un sfat. Prin adresa dela execut. jud. catre banca sa blocat contul meu in care casa de pensi vireaza pensia de invaliditate ... (vezi toată discuția)
Blocare card de imprumut paunrodicagabriela paunrodicagabriela Buna ziua , am o nelamurire in legatura cu blocarea unui card de imprumut al mamei mele.Mama mea este pensionara definitiv si din cauza ca pensia este mica mai ... (vezi toată discuția)