avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma urgent!!!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma urgent!!!

Am o societate comerciala infiintata in anul 2008, nu am avut niciodata activitate pe aceasta firma, ulterior am aflat ca tebuie sa achit aproximativ 4000 lei impozitul forfetar. Ce pot sa fac ca sa nu platesc acesti bani tinand cont ca nu am avuit activitate si totul este pe 0, pe care vreau sa o radiez.
Cel mai recent răspuns: Bostina Elena , Avocat 18:13, 25 Iulie 2011
Doar prin insolventa ati putea sa nu platiti. Impozitul ce v-a fost calculat este impozitul forfetar care s-a datorat indiferent daca ati avut sau nu activitate. At fi trebuit sa-i suspendati activitatea

ulterior am aflat ca tebuie sa achit aproximativ 4000 lei impozitul forfetar

de unde ati aflat ?
de la contabil sau din presa ?
Puteti solicita Tribunalului in a carui raza teritoriala se afla societatea intrarea acesteia in insolventa in proceura simplificata- respectiv direct in faliment. Nimai asa puteti fi scutit de plata datoriei catre Administratia financiara.
Taxa de timbru este de 120 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in insolventa? pansii pansii Buna ziua, Am o societate infiintata in 2008, pe vremea impozitului forfetar. Societatea nu a desfasurat activitati economice, nu s-au inregistrat venituri ci ... (vezi toată discuția)
Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)
Firma, datorii, forfetar Melidna12 Melidna12 Buna ziua! Ce modalitate de inchidere, declarare faliment, etc are o firma care nu a avut nici un fel de activitate dar din cauza neglijentei asociatilor a ... (vezi toată discuția)