avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ipoteca apartament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ipoteca apartament

Impreuna cu fostul sot am un apartament.....cand aduc vorba sa-l vindem -nu este de acord.....Am o banuiala ca l-a ipotecat sau ceva necurat.Bani sa fac partajul nu am....Cum pot afla daca e ipotecat,gajat sau ceva de genul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:18, 20 Iulie 2011
Solicitati un extras CF pentru informare la OCPI- Biroul de carte funciara. Se taxeaza cu 20 lei. Daca este ipotecat, apare in foaia de proprietate.
Multumesc frumos!Ce acte imi trebuie,nu am decat o copie a contractului,e destul?
si copie dupa buletin, cerere ( se completeaza un tipizat, ori il descarcati de pe net, ori il completati acolo)
nu prea avea cum sa-l gajeze fara acordul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume gresit in extras c.f. goroon goroon ...buna ziua * In extrasul c.f. numele bunicului de la care am mostenit casa apare trecut gresit , in sensul ca doua litere sunt trecute eronat fata de ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa parinteasca andredan andredan am facut succesiunea dupa mama si as vrea sa vand casa parinteasca dar am o nelamurire cu privire la cadastru, acesta fiind pe numele mamei decedate. pot vinde ... (vezi toată discuția)
Poate fi masluit un extras de carte funciara ? anonim anonim Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana care nu imi inspira incredere. Problema este ca persoana respectiva lucreaza la o banca si daca prin relatiile ... (vezi toată discuția)