Am un pct de lucru pe o firma si doresc sa inregistrez o alta firma pe acelasi pct de lucru care sa functioneze concomitent...Precizez ca acest pct de lucru este cu contract de inchiriere si la ambele firme sunt administrator.Cum ma sfatuiti sa procedez in cazul acesta? Multumesc anticipat.
Se poate sa inregistrati doua puncte de lucru pe aceiasi adresa, este situatia celor cu jocuri de noroc care deschid puncte de lucru in spatiile unde baga aparate si tot in aceleasi spatii functioneaza si un bar sau alceva. Nu stiu daca am intales bine, in sensul ca doriti sa deschideti doua puncte de lucru pe aceiasi adresa sau doriti sa infiintati o firma noua pe adresa unde deja aveti punct de lucru, daca doriti sa infiintati o firma noua atunci lucrurile sunt mai complicate in sensul ca spatiul trebuie sa aiba mai multe camere si una sa fie afectata punctului de lucru iar alta sediului social.
Puteti sa inregistrati un alt punct de lucru sau sediul unei societati la acea adresa. Din cele ce ati relatat, inteleg ca momentan este inregistrat doar un punct de lucru.
In acel spatiu desfasoara activitatea un IFN si doresc sa vin cu alta firma( tot pct de lucru) Pot face un contract intre cele doua firme sau trebuie separat un alt contract de inchiriere cu proprietarul?