avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale doua firme, acelasi spatiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

doua firme, acelasi spatiu

Am un pct de lucru pe o firma si doresc sa inregistrez o alta firma pe acelasi pct de lucru care sa functioneze concomitent...Precizez ca acest pct de lucru este cu contract de inchiriere si la ambele firme sunt administrator.Cum ma sfatuiti sa procedez in cazul acesta? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: underworld , utilizator 14:13, 22 Iulie 2011
Se poate sa inregistrati doua puncte de lucru pe aceiasi adresa, este situatia celor cu jocuri de noroc care deschid puncte de lucru in spatiile unde baga aparate si tot in aceleasi spatii functioneaza si un bar sau alceva. Nu stiu daca am intales bine, in sensul ca doriti sa deschideti doua puncte de lucru pe aceiasi adresa sau doriti sa infiintati o firma noua pe adresa unde deja aveti punct de lucru, daca doriti sa infiintati o firma noua atunci lucrurile sunt mai complicate in sensul ca spatiul trebuie sa aiba mai multe camere si una sa fie afectata punctului de lucru iar alta sediului social.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
Cristian Raduta - Birou de Mediator, Mediator
Puteti sa inregistrati un alt punct de lucru sau sediul unei societati la acea adresa. Din cele ce ati relatat, inteleg ca momentan este inregistrat doar un punct de lucru.
In acel spatiu desfasoara activitatea un IFN si doresc sa vin cu alta firma( tot pct de lucru) Pot face un contract intre cele doua firme sau trebuie separat un alt contract de inchiriere cu proprietarul?
Contract de inchiriere cu proprietarul sau de subinchiriere cu chiriasul, daca permite contractul de inchiriere initial.
Nu uitati sa solicitati un extras CF de informare, nu mai vechi de 30 de zile si contractul sa fie inregistrat la Finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate asa: inchiriere / subinchiriere? dimavirgil dimavirgil As dori sa inchiriez un spatiu (sa zic pentru suma de 350euro pe luna,pe persoana fizica sa se faca contractul),dupa care sa ofer o parte din acel spatiu unei ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere pentru sediu intreprindere individuala. Webbed Webbed Buna ziua, As vrea sa imi deschid o intreprindere individuala. Si am cateva intrebari. 1. Daca sediul intreprinderii vreau sa fie intr-un spatiu inchiriat ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)